*
    Hotel-Restaurant Le Mazot Zermatt  

LE MAZOT SPEISEKARTE

                            

Weihnachtsmenu 2017

 

 

 

Ab 2 Personen

 

 

 

Kürbis Crème brulée mit Carpaccio von roter Beete & Pistazienkrokant

 

***

 

Safranschaumsuppe mit Garnelenragout

 

***

 

Jungentenbrust vom Grill mit Orangensauce

Bramata Polenta und Wurzelgemüse

 

***

Zwetschgen Tiramisu im Glas

 

oder

 

Kleiner Käseteller mit Feigensenf

 

Menu complet              Fr. 84.-- 

Menu ohne Suppe         Fr. 75.--  

 

Silvestermenü 2017

Welcome Aperitif with Vakame Salad & Smoked Salmon

 

 

Tartar of tuna & monkfish on a bed of avocado

or

Duo of sauted duckliver & duckbreast on a apple salad

or

Carpaccio of beetroot with califlower panna cotta

 

 ***

Prosecco Soup with Parma ham breadstick

 

***

Pata Negra Fillet with truffel sauce

or

Rack of lamb with thyme sauce

or

Path Thai Curry with prawns & red snapper

 

with pumpkin & mashed potato

  

***

Chocolate terrine with yogurt ice cream & red wine pear

or

Cheese platter with green tomato chutney

 

  

Menu                      Fr. 117.--

Dies und Das
Nüssli Salat mit Speck, Croutons & Ei
Fr.
15.00
La salade rampon, lardons, croutons & oeuf
Lambs lettuce salad with bacon, croutons & egg
Klassisches Rindstartar serviert mit Toast & Butter
Le tartar de boeuf avec son toast & beurre
Beef tartar with toast & butter
Fr.
25.00
8o gr oder 160 gr
Fr.
39.00
Duo von der Entenleber, Terrine hausgemacht & Foie gras
Fr.
36.00
Le duo de foie gras de canard, la terrine fait maîson & foie gras 
Duo of duck liver, home made terrine & foie gras
Riesen Crevetten grilliert mit Knoblauch & Kräuter
Fr.
44.00
Les crevettes géantes gillés avec l'ail & les herbes
Grilled Bay prawns with herbs & garlic
Kleiner Käseteller mit Feigensenf
Fr.
16.00
Petite assiette assortie de fromage
Small cheese platter
Herkunft Fleisch/Fisch: Kalb: CH/B, Rind: Südamerika, Australien
Poulet: Ungarn, Ente; Ungarn/F, Lamm: CH/NZ/Australien
Fisch: Sea&Lake, Scampi: Vietnam
 Vorspeisen - Hors-d'oeuvre - starters
Blattsalate mit Croûtons & Körnern an Hausdressing
Fr.
10.00
La salade verte avec croûtons &  grains à la vinaigrette maison
Fresh green salad with croûtons & grains on a house dressing
Bunter gemischter Salat mit Croûtons & Körnern an Hausdressing
Fr.
12.00
La salade variée avec croûtons &  grains à la vinaigrette maison
Fresh mixed salad with croûtons & grains on a house dressing
Überbackener Ziegenfrischkäse auf caramelisiertem Apfel
mit Salatbouquet an einer Walnussdressing
Fr.
19.00
Le fromage de chèvre chaud sur les pommes caramelisées
et la salade à la vinaigrette de noix
Warm goat-cheese on caramelised appples with salad on walnuts dressing
Carpaccio vom Rind, Ruccola, Pinienkerne & Parmesanspäne
Fr.
23.00
mariniert mit Zitronen- und Olivenöl
Le carpaccio de boeuf mariné avec l'huile d'olive & au citron 
ruccola, pignons de pin & parmesan
Beef carpaccio on arugula, pine nuts and parmigano cheese
marinated with lemon & olive oil
Knoblauchbaguette
Fr.
7.00
Pain à l'ail
Garlic Bread
Falsche Schnecken Rindswürfeli an Kräuterbuttersauce
Fr.
17.00
Les escargots de boeuf au Café de Paris
Beef snails with herb butter sauce
Suppen  -  Potages - Soups
Hausgemachte Kürbissuppe mit gerösteten Kernen
Fr.
13.00
Le potage de potiron avec les graines de citrouille
Home made pumkin soup with pumkin seeds
Grillspezialitäten - Specialities from the BBQ
Lammkotletten einzeln grilliert (200gr)
Fr.
37.00
Les cotelettes d'agneau 
Lamb chops 
Lammrückenfilet mit frischen Kräutern (180gr)
Fr.
39.00
Le filet de la selle d'agneau aux herbes
Fillet of saddle of lamb with fresh herbs
Lammcarée am Stück grilliert ab 2 Personen                p.P. 
Fr.
48.00
Le carrée d'agneau grillé dès 2 Personnes
Rack of lamb min. order 2 people
Tagliata vom Rindsentrecôte Ruccola & Parmesanspäne (180gr)
Fr.
41.00
Le tagliata de boeuf, ruccola & parmesan
Tagliata of sirloin steak, arugula & parmigiano
klassisch serviert mit Pommes Frites
Australisches Rindsfilet (180gr) 
mit Kräuterbutter oder grüner Pfeffersauce
Le tournedos de filet de boeuf de l'australie grillé,
Fr.
49.00
au beurre café de Paris ou sauce au poivre vert
Australian fillet of beef with herb butter
or green pepper sauce
als Lady Size (140gr)
Fr.
45.00
Kalbsteak an Morchelrahmsauce
Fr.
48.00
Le steak de veau à la sauce morilles
Veal steak with mushroom morrel sauce
Surf & Turf (140gr Rindsfilet & 3 Scampi)
Fr.
57.00
Surf & Turf (140gr filet de boeuf & 3 crevettes géantes)
Surf & Turf (140gr fillet of beef & 3 bay prawns)
Alle unsere Hauptspeisen servieren wir mit
Mediteranes Gemüse & Kartoffelgratin oder Frites
Tous nos plats principaux sont servis avec 
des frites ou pommes de terre dauphinois & légumes mediteran
All our main courses are accompanied by potato gratin
or french fries & mediterranian vegetables
Desserts
Sorbetteller mit frischen Früchten
Fr.
14.00
L'assiette de sorbets et fruits frais
Selection of sorbet with fresh fruits
Profiteroles gefüllt mit Rahmeis an warmer Schokoladensauce
Fr.
14.00
Profiteroles 
Cream puffs with hot chocolate sauce
Warmes Schokoladen Fondant Törtli  mit Vanilleis
Fr.
15.00
La tarte au chocolat fondante avec la glace vanille
Warm juicy choclate cake with vanilla ice cream
Rosagrapefruitsorbet mit Prosecco
Fr.
14.00
Le sorbet de grapefruit rose et Prosecco
Pink grapefruit sorbet with Prosecco
Zitronensorbet mit Vodka "Colonel"
Fr.
14.00
Le sorbet de citron à la Vodka colonel
Lemon sorbet with Vodka "Colonel"
Aprikosensorbet mit Apricotine
Fr.
14.00
Le sorbet à l'abricot avec Abricotine
Apricot sorbet with Apricotine
Affogato al café
Fr.
10.00
La glace vanille avec espresso
Vanilla ice cream with espresso coffee
Coupe Danmark
Fr.
11.00
La glace vanille avec la sauce au chocolat chaud
Vanilla ice cream with hot chocolate sauce
Kugel Eis    
Fr.
4.00
Vanille, Schokolade, Aprikose, Zitrone, Rosagrapefruit
mit Rahm - avec crème chantilly - with whipped cream
Fr.
1.50

For questions and bookings please email us: le.mazot@reconline.ch